·  Renovering af huse
·  Dageløkkevej
·  Bregnevej
·  Enebærhaven

Renovering af huse

Vi har gennem tiden renoveret to lejligheder og to huse for os selv (og hjulpet venner og bekendte med andre større og mindre renoveringsopgaver). Det hele startede i det små med lejligheden på Skt. Jørgens Allé på Vesterbro og derefter lejligheden på Gardes Allé, Hellerup. På Gardes Allé blev det til nyt badeværelse og nyt køkken. I Enebærhaven blev det mere ambitiøst, da huset både blev gennemrenoveret indvendigt og udvendigt. På Bregnevej stod vi overfor den største opgave, da huset mest af alt måtte betegnes som et håndværkertilbud, da vi købte det.
Senest har vi kastet os ud i et projekt i Dageløkke, hvor vi vil renovere vores nye stråtækte bondehus, så det modsvarer dagens krav - uden at idyllen går tabt.

Dageløkkevej

Vores lille hus på landet. Nu hvor ungerne er flyttet har vi realiseret vores drøm om et lille stråtækt bondehus. Valget faldt på et skønt lille hus på 115 m2 i Dageløkke, Humlebæk. Vi er nu gået i gang med at lave alle de ændringer, som vi synes der skal til - vi kan bare ikke lade være.Se mere om renoveringen af huset på Dageløkkevej

Bregnevej

Huset, vi boede i i næsten 17 år. Vi har arbejdet på huset med istandsættelse lige siden vi overtog det i 1999. Det har kostet både blod, sved og tårer - og en masse penge - men det har også været både sjovt og spændende. Det er altid en god fornemmelse at udrette noget - specielt når resultaterne bliver gode og man er tilfreds med dem.Se mere om renoveringen af huset på Bregnevej

Enebærhaven

Vi boede fra 1995 til 1999 i Enebærhaven, Kokkedal. Huset er et almindeligt parcelhus fra 1972, som var noget medtaget da vi overtog det. Vi arbejdede i de tre og et halvt år vi boede der konstant med at sætte det i stand.

Se mere om renoveringen af huset i Enebærhaven