·  Familien Egelund
·  Alexander
·  Sophie
·  Lars
·  Louise

Sophie

Sophie er født 15.februar 1995. Hun elsker sten, muslingeskaller og krystaller. Sophie er meget kunstnerisk anlagt og tegner meget.

Hun har gået til klaver og mavedans, men ved ikke pt. hvad hun skal dyrke, så det bliver mest til tegning.


Sophie er glad for at snakke. En gang sagde hun til sin far "Far, kan du ikke spørge mig om noget - jeg er så glad for at snakke!?" De, der kender Sophie ved, at munden sjældent står stille på hende.

En stor del af Sophies tid går med at se tegnefilm - hun elsker dem. Gamle danske lystspil går hun heller ikke af vejen for og hun kan recitere det meste af "Frøken Nitouche" og andre film med Dirch Passer.
Vi har et stort lager af tegnefilm og gamle danske lystspil.

Sophie er utrolig kærlig og omsorgsfuld. Hun gør meget for at have et godt forhold til alle mennesker og hun viser gerne, at hun kan lide folk - kys og kram er ikke noget, hun har vanskeligt ved.

Opfindsomheden er helt fantastisk. Hvis der er noget Sophie mangler - så laver hun det. Der er ikke det, der ikke kan opfindes ud af en rulle tape, et par pinde og noget lim. Gennem tiden har vi måtte se på mange særprægede løsninger, men fælles for dem alle er, at de fungerer.

Sophie er glad for dyr. Det er blevet til en fugl, en kanin, hunden Elvis, to skægagamer (øgler ved navn Birger og Buller) og en skildpadde ved navn Jack-Jack (navnet kommer fra tegnefilmen "De utrolige").