·  Familien Egelund
·  Alexander
·  Sophie
·  Lars
·  Louise

Alexander

Alexander er født den 6. marts 1993 i Gentofte. Han er glad for at spille Playstation og pc, men ellers anvender han al sin tid på fægtning.


Alexander er glad for mad! Varm mad er lige sagen – også selvom det er en hakkebøf med pasta til morgenmad. Og han er fantastik god at sætte højlydt pris på menuen. Der er flere i familien, der kender til ”Tak for mad, det var en dejlig med, jeg kan ikke spise mer’”.


Alexander er også dygtig i skolen og er meget pligtopfyldende. Selvom han har en travl hverdag med venner, træning og stævner i weekenderne, så sørger han altid for at få lavet lektier – endda med meget flotte karakterer.

Fægtning fylder meget i Alexanders liv, danmarksmester 3 gange, på landsholdet og med til EM og VM.

Udover fægtning er Alexander også aktiv i andre sportsgrene - fodbold, barsketball og fitness. Han spiller meget udendørs i sommerhalvåret med kammeraterne fra klassen og Mathias.

Sproget mestre han også – opfinder vendinger, som smitter. ”Si’r du det?” og ”Det’ korrekt” høres efterhånden af flere og flere.

Alexander er også glad for at synge. Alexandersange, som ingen forstod, sang han som helt lille. Senere blev det til opera til støvsugningen. Dertil kommer pruttelyde med hele kroppen - Alexander er en sand mester...