·  Sophie
·  Skoleopgave 2010
·  Årets Lommefilm 2009
·  Mavedans
·  Tegninger

Sophie

Sophie er født 15.februar 1995. Hun elsker sten, muslingeskaller og krystaller. Sophie er meget kunstnerisk anlagt og tegner meget.

Hun har gået til klaver og mavedans, men ved ikke pt. hvad hun skal dyrke, så det bliver mest til tegning. (Læs mere..)

Skoleopgave 2010

Opgave om problematikken vedrørende ny lov om homoseksuelles mulighed for at adoptere.

Film til fremlæggelse af projektopgave 2010.wmv

Årets Lommefilm 2009

Der var rød løber, fakler og ægte filmgallastemning, da afgørelsen ved kommunens Lommefilmfestival fandt sted fredag den 13. november i Gentofte Kino.
I måneden op til havde 300 elever fra 6. til 8. klasse fra de seks skoler Munkegårdsskolen, Skovgårdsskolen, Kildegård Privatskole, Bakkegårdsskolen, Tjørnegårdsskolen og Gentofte skole i arbejdet på at lave lommefilm med deres mobiltelefoner. Inden selve galladagen blev der afholdt to workshops for eleverne, hvor de blev undervist i at optage, klippe og redigere film.

Stemningen var spændt til bristepunktet, og der var både jubel og tårer, da vinderne blev udpeget af juryen, som bestod af Regnar Graasten, Ib Tardini og Erik Hamre.

Sophie vandt sammen med klassekammerat Ida både titlen som:
Årets sjoveste lommefil og
Årets bedste Lommefilm

"Gentofte Sengelager - 8. c fra Gentofte Skole"

Se filmen her:

Mavedans

Sophie gik til mavedans i Vesterbros Børnekulturhus i et års tid. Her lærte hun både at rulle med maven og svinge med hofterne. Lige siden vi var i Egypten i 2003, hvor hun dansede med en professionel mavedanser, har hun ville gå til mavadans.

Sophie går nu igen til mavedans. Denne gang på et voksenhold i Hørsholm. Det passer lidt bedre til hendes evner og ambitioner. (Læs mere..)