·  Alle vores projekter
·  Bregnevej da vi solgte
·  Etablering af swimmingpool
·  1. sal
·  Kælderen
·  Badeværelset
·  Køkkenet
·  Stuerne

Alle vores projekter

Vores hus er bygget i 1901, er på 165 kvadratmeter fordelt på 2 etager samt 44 kvadratmeter kælder.

Inden vi flyttede ind (foråret 1999)
Da vi i sin tid købte huset, boede der to ældre søstre på henholdsvis 87 og 90 år. De havde boet der hele deres liv og havde overtaget huset efter deres forældre. Huset bar præg af, at det var længe siden, der var investeret de store summer i vedligeholdelse. Vi anvendte derfor de første 3 måneder inden vi flyttede ind til en gennemgribende istandsættelse af primært 1. sal. Det er her sove- og børneværelser er placeret og vi ville gerne have et sted at trække os tilbage til, når den planlagte renovering blev for meget. (Læs mere..)

Bregnevej da vi solgte

Herunder ser du billederne fra salgsmaterialet - 16 års arbejde afsluttet.

(Læs mere..)

Etablering af swimmingpool

I 2007 påbegyndte vi arbejdet med at etablere en swimmingpool i baghaven.

Det begyndte med, at vores nabo ønskede at vi tog toppen af et stort grantræ i baghaven, da det skyggede for solen. Vi besluttede at fælde træet helt, hvilket vi fik vores genbo til (han er prof.). Da træet var fældet gik det op for os, hvor stor en baghave vi egentligt har og vi begyndte at lege med ideen om en pool. Vi er begge vokset op med swimmingpool, så ideen kom ikke ud af ingenting. (Læs mere..)

1. sal

Kommer senere...

Kælderen

Renovering af kælderen, som selvom den var sat lidt i stand igennem årene, aldrig var blevet færdig. Der er nu et dejligt vaskerum med vaskemaskine, tørrertumbler og bordplads med vask, hobbyrum med god arbejdsplads og alle nødvendige maskiner, opbevaringsrum med køleskab og fryser samt pulterrum til diverse sager. Der er desuden kommet klinker på hele gulvet, så kælderen fremtræder nu lys og lækker.

Badeværelset

Badeværelset var egentlig i fin stand - hvide fliser og terrasso-gulv. Vi ville dog gerne udnytte det forholdsvis store skunk-areal og dermed få plads til et stort badekar. Vi besluttede derfor at rive det hele ned, udnytte skunken og samtidig få varme i gulvet... (Læs mere..)

Køkkenet

Køkkenet var formentligt fra 1950'erne.

Det var i noget miserabel stand og vi besluttede straks at gøre noget ved det. Nogle ville måske have syntes et køkken som dette var kitch, men da vi var vandt til et noget nyere køkken var vi ikke i tvivl. I efteråret 1999 gik vi derfor igang med at rive køkkenet ned.

Der skulle vise sig at gå ca. 3 måneder før vi atter havde et velfungerende køkken. I mellemtiden foregik madlavningen på komfuret i spisestuen. (Læs mere..)

Stuerne

Stuerne var ustyret med Silotex plader på alle ydervægge. De var slået fra nogle steder på grund af fugt - andre steder sad de ufatteligt godt fast. Nå, men det er ikke særlig pænt og meget brandfarligt (og ulovligt som isoleringsmateriale nu om dage) så ned skulle de. Det betød, at det meste af pudsen også røg så der var et omfattende pudsearbejde efterfølgende. (Læs mere..)